chrome firefox opera safari iexplorer

4 щоденні помилки, які шкодять вашій зовнішності

04 серпня 2014 о 15:35

Всі ми знаємо про найпоширеніші шкідливі звички, які шкодять нашій зовнішності і старять шкіру. Це куріння, алкоголь, недостатнє вживання води, харчування у фаст-фуді, стрес.

Але сьогодні ми розповімо про інші помилки, які ви здійснюєте щодня і навіть не здогадуєтеся про їх шкоду.

Якщо ви не з’їдаєте принаймні п’ять порцій свіжих фруктів і овочів на день, ваш організм, ймовірно, отримує мало антиоксидантів. Це означає, що ви не отримуєте необхідного захисту від вільних радикалів, які прискорюють розпад колагену в клітинах шкіри, викликають зморшки і в’ялість шкіри – що, звичайно ж, шкодить вашій зовнішності!

Вихід із ситуації: Підживлюйте ваше обличчя
Найбільш важливими для здоров’я шкіри антиоксидантами є вітаміни А, С і Е. Знайдіть супер-крем, який включає до складу всі три елементи, і зупиніть вільні радикали, що викликають зморшки.

З іншого боку, деякі дослідження показують, що антиоксиданти можуть бути найбільш корисними при прийомі. (Щоденне їх нанесення на шкіру може принести результат лише через шість місяців).

1374221501_chay-s-myatoy

Забуваєте приймати вітаміни? Не біда – зелений чай є одним з найкращих джерел антиоксидантів, і він також діє як протизапальний засіб.

Ви використовуєте занадто багато засобів

Подивіться: денні креми, нічні креми, креми для очей, сироватки (ми могли б продовжити) – у вашій ванній кімнаті так багато засобів з догляду за шкірою, що їй можна перетворити на невеликий магазин.

Економте свій простір і ваші гроші. Використання занадто великої кількості засобів з догляду – марна трата грошей і шкода для вашої зовнішності! Справа в тому, що наша шкіра здатна вбирати не більше 50 відсотків того, що ми на неї наносимо. А перевантаження шкіри кремами тільки стомлює її.

Косметика отнимает здоровье (2)

Вихід із ситуації: менше, та краще
Позбавляємося від цієї шкідливої ​​звички, скорочуємо кількість використовуваних засобів з догляду. Для цього використовуйте багатоцільові продукти з натуральними компонентами, які не містять шкідливих хімічних речовин.

Не використовуємо сонцезахисні засоби в приміщенні

Незважаючи на те, що більшість з нас не зможуть провести день на пляжі або в саду, не захистивши шкіру сонцезахисним кремом, ви можете навіть не згадати про SPF, коли ви в офісі або працюєте вдома.

А важливо знати, що шкідливі УФ-промені можуть проникати через вікна, і крім того, сонцезахисний крем може також захистити від впливу люмінесцентних ламп і випромінювання від комп’ютерів, які так шкодять нашій зовнішності.

sonzezahysnyi-krem

Вихід із ситуації: не забуваємо сонцезахисні засоби від SPF 15
Переконайтеся, що зволожувач має рівень захисту – принаймні – SPF 15, і що він містить натуральні речовини, що захищають від сонця, – такі як оксид титану, або цинку. Ці інгредієнти блокують і ультрафіолетові промені спектру А, які прискорюють старіння, і ультрафіолетові промені спектру В, пов’язані з сонячними опіками, які приносять серйозну шкоду нашій зовнішності. Тільки не забувайте дозволяти вашій шкірі хоча б 15 хвилин побути на сонці без всяких захисних засобів, щоб запобігти дефіциту вітаміну D.

Передозування кофеїном

Зневоднення робить шкіру тьмяною і лущить її. А оскільки кава має сечогінний ефект, це може призвести до втрати занадто великої кількості рідини. Навіть якщо ви не пристрасний любитель кави, ви можете отримувати кофеїн неусвідомлено: спортивні напої, харчові добавки і навіть деякі ліки також можуть містити ударну дозу кофеїну.

caffeine-triggers-incontinence

Вихід із ситуації: звести до нуля джерела кофеїну
“Кофеїн гарний у міру, але після кожної чашечки еспресо ви повинні випити, принаймні, вісім склянок води для поповнення втраченої рідини. Крім того, зверніть увагу на засоби від головного болю, а також йогурти та морозиво з шоколадом.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути