chrome firefox opera safari iexplorer

Станція метро “Майдан Незалежності” закрита на вихід

07 серпня 2014 о 11:45

Як передає кореспондент УНІАН, під час руху потягу на «Куренівсько-Червоноармійській» гілці в гучномовець пасажирам повідомляють, що станція метро “Майдан Незалежності” закрита на вихід.

Як пояснюють працівники метрополітену, станція метро закрита з технічних причин. Іншої інформації вони не надають.

Сьогодні зранку комунальники почали розбирати барикади біля Будинку профспілок на Майдані Незалежності. При цьому столичні комунальники попросили мешканців Майдану самим розібрати намети, встановлені на проїжджій частині в центрі Києва.

Однак представники так званої самооборони Майдану заявляють, що цього робити не будуть і що комунальники мають разом із правоохоронцями «забиратися геть». Згодом вони підпалили шини.

Комунальники гасять полум'я з вогнегасників, але активісти продовжують зносити нові шини. Центр Києва оповито чорним димом.

 

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути