chrome firefox opera safari iexplorer

Чай з медом захистить очі від комп'ютера

18 вересня 2014 о 14:19

Якщо вам щодня доводиться працювати в таких умовах, то напій просто необхідний

Мед допоможе вберегти очі від шкідливого впливу комп'ютера, — запевняють американські офтальмологи. Якщо вам щодня доводиться працювати в таких умовах, то напій просто необхідний, пише newss.net.ua. 

Крім того, медики нагадують: після кожної години, проведеної за комп'ютером, варто влаштовувати перерви хоча б на 15 або 20 хвилин. І «перерва» — не значить «зайти на інший сайт». Потрібно дійсно відірватися від монітора! Зрештою, цього часу вистачить для того, щоб зробити собі ароматний чай і випити його. 

Однак, як і в будь-якому іншому випадку, таким чаєм не варто захоплюватися, інакше не буде ніякого позитивного впливу. Дві-три чашки на день чаю з медом буде достатньо. В ідеалі чай повинен бути зеленим. 

До речі, пам'ятайте про те, що розмішувати мед в гарячому чаї не можна, оскільки його молекули в такому випадку розпадаються не найкориснішим для організму способом. Чай повинен бути теплим, не окропом. 

Такий напій не тільки допоможе очам, але і взагалі принесе багато користі організму, нормалізує тиск, зніме набряклість і т.д.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути