chrome firefox opera safari iexplorer

Сестри Тельнюк та KOZAK SYSTEM створили пісню-молитву «Повертайся живим»

08 вересня 2014 о 12:28

«Тим, хто зараз у кривавому поєдинку зі Світовим Злом присвячується...

Перші Герої XXI століття, перші українські сотні відчайдушних, безвусих, безстрашних, — сьогодні там, де людське життя кожної миті може стати маревом і повернутися додому лише похоронкою. Вони там, куди не долітають наші плачі та крики. І лише єдиним порятунком має стати наша щира молитва за них.

Ми весь час у пошуку правильних і сильних Слів, які мають озвучити наші переживання за тих, хто на передовій та підтримати їх.

Вірш Ірини Цілик, що став основою спільної пісні українських гуртів «ТЕЛЬНЮК: Сестри» та «KOZAK SYSTEM», і є цими Словами, словами Молитви, словами Віри, словами Сили. Сьогодні Україна Єдина у кривавому поєдинку зі Світовим Злом просить небо: перемагайте та повертайтеся живими, наші Воїни, яким випало на долю захищати Батьківщину від ворога.

rock.kiev.ua

 rock.kiev.ua

Галя Тельнюк: «Ви – обрані. Ви — Воїни Світла. Ви – повернули нас лицем до Правди. І ми зобов’язані зустріти Вас на оновленій землі, в країні вільній від рабства, брехні та крові. І Україна вже буде родити нові, міцних Духом покоління Велетнів, — дякуючи Вам. Тільки повертайтеся живими! Повертайтеся! Головна Ваша місія ще попереду: висушити сльози рідних і коханих, народити і виховати, навчити і виростити, посіяти і збудувати... Ми Вас чекаємо, Велетні Духу, — ніжно і трепетно! Тільки Ви повертайтеся, головне повертайтеся живими!»

Наше мистецьке волонтерство – це наші набої і наша броня для Вас! Слава Україні!»

ТЕЛЬНЮК: Сестри і Kozak System

Розділи: Думка читачів

16 квітня

Інші дати
Феодосій Федченко
1911 –  український метролог, фізик-експериментатор. Створив найточніший маятниковий годинник – астрономічний годинник Федченка (АГФ), яким оснащено більшість обсерваторій, станцій метро і телецентрів країн колишнього СРСР.
Розгорнути
Народився Борис Возницький
(1926, с. Ульбарів Рівненської обл. - 2012) - український мистецтвознавець, академік Української академії мистецтв, Герой України, лауреат Національної премії ім. Т. Шевченка, заслужений працівник культури України та Польщі, президент Українського національного комітету Міжнародної ради музеїв (ІСОМ), доктор honoris causa.
Розгорнути
Народилася Христина Алчевська (Журавльова)
(1841, м.Борзна Чернігівська область – 1920) - український педагог, організатор народної освіти, популяризатор української мови, народної пісні, творчості Тараса Шевченка. У своїй садибі у Харкові у 1899 році встановила перший у світі пам»ятник Тарасу Шевченку.
«Людина, яка в час масової безграмотності, працю задля просвіти народу зробила девізом свого життя і залишилася вірною тому девізові”. (Микола Сумцов про Христину Алчевську)
Розгорнути