chrome firefox opera safari iexplorer

На наступних вихідних у Києві пройде «Дій-фест»

28 жовтня 2014 о 12:00

З1 жовтня у Києві на території кіностудії ім. Довженка почне роботу DIY Fest, присвячений ідеї життя у місті в гармонії із навколишнім світом. 

На фестивалі, який триватиме до 2 листопада, можна буде відвідати творчі майстер-класи та лекції, ярмарок екологічних товарів та кіноклуб. 

В ході фестивалю пройдуть також презентації різноманітних цікавих ініціатив, дискусії, розважальні події, а також заходи, присвячені розумному споживанню та екології. 

Один із днів «Дій-фесту» присвячений вегетаріанському способу життя. Увечері в суботу та неділю працюватиме музична сцена, на якій виступлять виконавці та гурти Jorgie Viento, Pornfish, Black birds fly, Вокіндогу, Дмитро Сивоконь та Jah man's love. 

Вхід на фестиваль безкоштовний, однак потрібна реєстрація учасників, оскільки вхід на територію кіностудії ім. Довженка — пропускний.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути