chrome firefox opera safari iexplorer

Google Play офіційно запустив можливість купівлі або оренди фільмів в Україні

05 листопада 2014 о 18:00

Компанія Google анонсувала можливість купівлі або оренди фільмів в HD-якості на території України з магазину Google Play.

На Google Play можна знайти, переглядати і ділитись програмами, іграми, музикою, книгами на своїх телефонах, планшетах і комп’ютерах. Від сьогодні до цього списку додались фільми, які українські користувачі зможуть брати напрокат або купувати на Google Play. Серед них тисячі фільмів від великих голлівудських студій у HD-якості.

Google Play пропонує підбірку HD фільмів на будь-який смак, в тому числі ряд фільмів з українськими субтитрами, включно із такими блокбастерами, як “300 спартанців: Розквіт імперії”, “Початок”, “Гаррі Поттер і Дари Смерті” і багато інших.

Ви можете взяти напрокат або купувати фільми на сайті Google Play (play.google.com), і вони відразу будуть доступні для перегляду на вашому комп’ютері або в додатку Google Play Фільми на вашому телефоні або планшеті. Щоб дивитися фільми на iPhone і iPad, скачайте додаток Google Play Фільми з Apple App Store. Ви також можете придбати або взяти напрокат фільми в додатку Google Play Маркет на вашому телефоні або планшеті. Ви можете скачати фільми на ваш пристрій і зможете дивитись їх, навіть коли у вас немає підключення до Інтернету.

Фільми доступні для прокату і покупки за доступними цінами в HD і SD якості, ціна починається із 12 грн. Для більшості фільмів, які ви берете напрокат, ви матимете 30 днів, щоб почати перегляд, і, як тільки ви починаєте дивитися, у вас є 48 годин, щоб додивитись фільм до кінця.

Джерело: watcher.com.ua
Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути