chrome firefox opera safari iexplorer

Молодіжна збірна України з футболу виграла турнір в Туреччині

27 січня 2015 о 19:02

Молодіжна збірна України з футболу провела свій другий поєдинок на тренувальному турнірі в Туреччині. Підопічні Сергія Ковальця розписали мирову з однолітками з Ірану — 1: 1. Про це УНН повідомляє з посиланням на ФФУ.

У складі нашої команди своїм другим точним ударом на турнірі відзначився Денис Безбородько.

Завдяки цій нічиєю, і перемозі в першому матчі “Аntalya Cup” над Албанією, українська молодіжка стала переможцем турніру, повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

Нагадаємо, що після першого матчу С.Ковалець заявив про те, що забиті м’ячі — це дії всієї команди, а не окремих гравців.

Україна U-21 — Іран U-21 1: 1

Україна: Бущан — Задерецкій, Сваток (Азацький, 55), Дуць, Болденом (Філімонов, 83), Близниченко, Безбородько (Хобленко, 55), Шишка (Фатєєв, 46), Данченко (Гемега, 55), Фаворов, Мигунов.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Спорт в Україні

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути