chrome firefox opera safari iexplorer

«Океан Ельзи» у 2015 році не виступатиме в Україні

23 січня 2015 о 13:18

Гурт «Океан Ельзи» не планує в поточному році давати концерти в Україні. Водночас, за інформацією Cultprostir, колектив не буде відмовлятися від пропозицій виступити за кордоном. Крім того, учасники групи будуть задіяні в гастрольному турі проекту Святослава Вакарчука «Вночі», який заплановано на березень.

Пауза в концертній діяльності на Батьківщині буде компенсована активністю «ОЕ» на кіноекранах країни.

26 лютого відбудеться прем'єра фільму-концерту OE.20 Live In Kyiv, знятого під час виступу групи на НСК «Олімпійський» 21 червня 2014 року. Гурт вже оприлюднив назви кількох композицій, які почують і побачать глядачі на великому екрані: «Без бою», «На лінії вогню», «Вставай», «Відчуваю», «Модель» та інші.

Крім того, готується до виходу документальний фільм про гурт режисера Сергія Буковського. Запуск в український прокат стрічки «Океан Ельзи. Backstage» заплановано на осінь 2015 року.

Джерело: Zaxid.ua
Розділи: Новини культури

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути