chrome firefox opera safari iexplorer

Побачив світ новий кліп гурту «Океан Ельзи» на пісню «Стріляй»

19 квітня 2013 о 09:34

Гурт «Океан Ельзи» із розмахом зняв свій другий кліп на пісню «Стріляй» з нового альбому.

Кліп на пісню «Стріляй» — це історія любовного трикутника. Події розгортаються у цирку 30-х років минулого сторіччя. Передати атмосферу того часу довірили костюмерові Руслану Хвастову. Він працював у стрічках Кіри Муратової та з Євою Нейман у її відомому фільмі «Будинок із башточкою». Для відео «Океанів» Руслан пошив за 5 діб аж 50 костюмів.

Головними героями кліпу стали не музиканти гурту, а їхні друзі. Як от радіодіджей Сергій Комаровський. Заради «Океану Ельзи» він працював майже без відпочинку.  Зйомки кліпу «Океану Ельзи» на пісню «Стріляй» зібрали 400 прихильників, залучених до масовки, працювали задарма. Жоден не попросив гонорару. Це вразило режисера кліпу — американського кліпмейкера Майка Брюса. «Для мене це було дуже особливо! Слава потім вийшов подякував всім. І я так само. В Лос-Анджелесі, звідки я, люди ніколи не знімаються безкоштовно», — зізнався кліпмейкер.

Це не перша робота гурту з іноземними режисерами. Цього року кліп на пісню «Обійми» довірили знімати англійцю. Чому Океан Ельзи вирішив попрацювати із західними спеціалістами, Святослав Вакарчук пояснив просто — краща якість та, як не дивно, менші гонорари. Щоправда, цього разу відео обіцяють геть не просте, а містичне. Адже все, що написав Святослав Вакарчук у пісні, здійснилось в його реальному житті.

Джерело: ТСН
Розділи: Новини культури