chrome firefox opera safari iexplorer

З 650 тис. переселенців лише 40 тис. спробували працевлаштуватися

17 січня 2015 о 17:03

На сьогодні зареєстровано 800 тисяч громадян, тимчасово переміщених з окупованої проросійськими бойовиками території.

Про це в інтерв’ю газеті «Дзеркало тижня. Україна» сказав віце-прем'єр-міністр — міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко.

При цьому, за словами віце-прем'єра, реально тих, хто переїхав – 650 тис. осіб.

«Дуже гостро стоїть питання працевлаштування людей, відчуття ними реальної перспективи та свого майбутнього в Україні. Однак з 650 тисяч з питань працевлаштування звернулося лише 40 тисяч. Працевлаштовано близько 6 тисяч», – повідомив Зубко.

«Масштаби цієї історії не можна порівняти ні з Чорнобильською катастрофою, ні з Грузією… Треба визнати, що з таким викликом не стикалася ні одна країна», – констатував віце-прем’єр.

Джерело: ЗАХІД,НЕТ
Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути