chrome firefox opera safari iexplorer

Один із найбільших туроператорів України припинив роботу

18 лютого 2015 о 10:13

Один з найбільших вітчизняних туроператорів, News Travel, заявив про припинення відправлення туристів за кордон, повідомляє Кореспондент.

За попередніми підрахунками, виїхати у відпустку не зможуть близько 7 тис. осіб, які вже заплатили за путівки. Компанія банкрутом себе не оголошувала, але на продаж вже виставлена. Повідомлення з'явилося ввечері 16 січня.

«У нас туристи повинні були 17 січня вилітати до Індії. Цілий день, 16 січня, представники News Travel годували нас обіцянками, що квитки «ось-ось будуть виписані», а потім телефони компанії просто перестали відповідати. І ввечері того самого дня стало відомо, що 17 січня ніхто нікуди не летить. Навіть ті, у кого вже були квитки на руках», — згадує представник однієї з компаній-турагентів, який попросив не називати його імені.

News Travel попросив своїх агентів, які продавали його послуги, повідомити клієнтів про скасування турів і підготувати документи для повернення їм грошей. Причиною вимушеного рішення оператор назвав «падіння попиту і купівельної спроможності у зв'язку з різким зростанням курсу валют і негативною політичною ситуацією».

Детальніше про це читайте тут.

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути