chrome firefox opera safari iexplorer

Збірна України з хокею на турнірі в Польщі виграла у Румунії

08 лютого 2015 о 14:16

Після матчу з Польщею Олександр Годинюк здійснив цілком прогнозовану ротацію воротарів. Місце у рамці цього разу зайняв Едуард Захарченко, якого керманич «синьо-жовтих» не ризикнув кинути у непростий бій проти поляків. Окрім цього Романа Щербатюка замінив Віталій Андрейків, який приєднався до команди, пишеfhu.com.ua.

Забігаючи наперед скажемо, що Захарченко став одним із героїв матчу, відбивши усі 24 кидки по своїм воротам. Таким чином, молодий голкіпер дебютував у національній збірній з «сухої» перемоги!

Але не лише у Едуарда знайшлися приводи для додаткових радощів. Шаміль Рамазанов відкрив лік закинутим шайбам за команду, Віталій Андрейків дебютував за збірну на дорослому рівні, а Віктор Захаров набрав перший бал за результативність, асистувавши Сергієві Черненку!

Що ж до самої гри, то перевага нашої команди не викликала жодних сумнівів. Рахунок гри цілком відображає перебіг подій на льодовому майданчику.

Завтра наша збірна у матчі з Угорщиною розіграє друге місце на турнірі.

В іншому матчі другого ігрового дня турніру команда Польщі перемогла збірну Угорщини з рахунком 2:0.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути