chrome firefox opera safari iexplorer

Дві львівські ІТ- компанії потрапили до сотні найкращих аутсорсерів світу — 2015

03 березня 2015 о 11:05

Міжнародна асоціація професіоналів аутсорсингу (IAOP) опублікувала щорічний топ-100 кращих аутсорсингових компаній світу — The 2015 Global Outsourcing 100. Так у 2015 році, до переліку кращих потрапили дві львівські ІТ — корпорації — Eleks та SoftServe.

До переліку кращих також увійшли українські компанії Miratech та Softengi, та 5 іноземних компаній з великими офісами розробок в Україні — швейцарский Luxoft, російська Artezio, американські Intetics, TEAM International Services і Softjourn, повідомляє ain.ua.

Поки що опубліковано тільки алфавітний список компаній, що потрапили до переліку кращих аутсорсерів світу. Результати рейтингу із зазначеними місцями та балами для компаній буде опубліковано 15 квітня, вказано у повідомленні.

Зазначимо, що українські компанії SoftServe, Miratech та Softengi перебували у рейтингу кращих аутсорсерів і за результатами 2013—2014 років. Львівська компанія Eleks потрапила до Топ -100 аутсорсерів світу вперше.

Також серед лідерів минулих років була компанія, що має один із найбільших офісів Україні, зокрема у Львові — білоруська EPAM Systems. До переліку кращих 2015 року білоруський ауnсорсер не потрапив вперше за всю історію рейтингу IAOP.

The 2015 Global Outsourcing 100 – рейтинг Міжнародної асоціації професіоналів аутсорсерів. Щороку у ньому виокремлюють 75 компаній – лідерів глобального ринку інформаційних технологій та 25 так званих новітніх зірок бізнесу.

Компанії потрапляють у рейтинг на основі заявок, за якими експерти оцінюють прибутковість, ріст компанії, ріст команди, кращі проекти, рекомендації замовників та рівень корпоративної соціальної відповідальності.

Новацією рейтингу 2015 року стала оцінка за категорією – інновації у схемі постачання послуг клієнтові.

Список кращих складають для допомоги компаніям, які мають намір скористатись послугам аутсорсингу та шукають для цього потенційних партнерів.

За останні кілька років, вважають експерти, рейтинг українських компаній, що увійшли до топ-100, збільшився в середньому на 20 позицій, що обумовлено, на думку асоціації в тому числі ефективною роботою офісів компаній в країні.

Джерело: zaxid.net
Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути