chrome firefox opera safari iexplorer

ТОП 7 таємниць стрункої фігури

12 березня 2015 о 14:03

Існує категорія людей, яка ніколи не стежить за своєю вагою, їсть стільки, скільки хоче і незмінно залишається худенькою. У чому ж секрет цього чарівництва?
Психологічний фактор. Категорію худорлявих від природи людей не цікавить, скільки вони важать. Вони, мало того, що не стежать за зайвими калоріями, найчастіше вони навіть не знають свою точну вагу, повністю покладаючись на саморегуляцію організму. Постійна націленість психіки на питання схуднення, може спрацьовувати навпаки — змушуючи кілограми накопичуватися.

Самодостатність. Стрункі люди схильні до позитивного мислення. Їм не важливі стереотипи, так що критикувати себе за набрану вагу в їх очах виглядає негідним. Можна подумати, що кілька зайвих сантиметрів талії роблять людину гірше. Люди, готові любити себе такими, якими є, найчастіше, залишаються худими.

Питання харчування. Найчастіше худі люди їдять, коли голодні — 75-100% випадків. Однак вони можуть дозволити собі перекусити і з інших причин: тому що хочеться чогось конкретного, смачненького — від 0 до 25% ситуацій, або для того, щоб скинути, скажімо, емоційна напруга — від 0 до 10%. Якщо тістечко підніме настрій, то важливо його з'їсти, і не важливо, що заповітні 19.00, після яких «ні-ні», вже давно пройшли.

Раціон. Худі прислухаються до потреб організму і їдять тільки те, чого хочеться. Вони не стануть харчуватися запропонованими дієтою стравами, будь вони хоч тисячу разів корисні. Тому що їм завжди відомо, чого саме хоче організм в даний момент, а все інше — просто не сприймається за їжу.

Кількість їжі. Худорляві їдять мало і зосереджено. Завжди важливо почути, коли прийде насичення і не перебирати зайвого. Так як стрункі люди найчастіше ведуть активний спосіб життя, у них маса ідей і вони постійно в русі, зайва вага в шлунку їм заважає, так що вони воліють не обтяжувати своє тіло баластом.

Інтуїція і спорт. Від природи стрункий чоловік рідко залежується на дивані. У той же час, таким людям не властиво перевантажувати себе в спортивному плані. Відчуття дискомфорту змушує їх братися за зарядку. І роблять вони її із задоволенням, але лише до тих пір, поки відчувають, що зарядка необхідна.

Життєві цілі. У худорлявих завжди є заповітні мрії, плани та цілі. Вони займаються улюбленою справою, їм ніколи не буває нудно, вони рідко ображаються, а поразки сприймають з гумором і без фаталізму. Навіть з віком позитивно налаштовані люди не перестають цікавитися життям і отримувати від нього задоволення.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути