chrome firefox opera safari iexplorer

3 золоті правила молодості

07 жовтня 2014 о 10:08

Що вкладають українські жінки в поняття «молодість»?
Загальна тенденція більшості думок зводиться до наступного: молодість – це те, як жінка виглядає і наскільки вона гарна в очах оточуючих. Тобто, визначальним у понятті молодості для жінок є молодість зовнішня: тонус шкіри, відсутність зморшок, підтягнутість тіла і т.д.

Саме через це більшість жінок так ретельно підбирає косметичні засоби, відвідує салони для проходження процедур пілінгу, масажу і навіть проведення підтяжок. Приблизно 90 відсотків жінок збереження молодості довіряють косметиці. Це у нас.

Молодість? Європа завжди мислила по-іншому

Там увагу до косметичних процедур набагато менша, зате чітко визначені пріоритети, пов’язані з турботою про здоров’я. Питання здорового харчування, активного ведення життя, займають розуми француженок і німкень набагато більше, ніж підбір косметичних засобів.

Для західних жінок молодість – це хороше самовідчуття, енергійність, достатні фізичні сили, які дозволяють жити повноцінно, спілкуватися з друзями, добиватися успіхів на роботі і їздити на лижах в горах.

Правила молодості вимагають суміщення турботи про красу зовнішню і внутрішню.

Від старості не втекти – вона закономірна. З цим не посперечаєшся. Та все ж, хто не мріє старість хоч ненадовго відсунути? Особливо це стосується жінок. Для них молодість і краса – головна зброя в житті.

Тому так важливо зрозуміти, що подовжує молодість. І наскільки з цим завданням здатна справлятися косметика.

Правила молодості: те, що потрібно запам’ятати

Про вічне життя і молодість люди почали мріяти тисячі років тому, намагаючись вивести правила молодості. І одночасно почали працювати над вирішенням цього питання. У справу включилися філософи, вчені, лікарі, косметологи, спортсмени. І, безумовно, досягли певних результатів. Звичайно, мова не про винайдену панацею. Однак вивчити досягнення буде вкрай корисно.

Отже, сайт foka ділиться золотими правилами молодості, які можна подати як узагальнений результат роботи багатьох дослідників і ентузіастів.

1. Чистота духовна і тілесна

Правила молодості стверджують, що чистота повинна бути не тільки тілесною, але й духовною. Уже давно доведено, що негатив у вигляді думок, слів і криків здатні не тільки робити жінку непривабливою в очах оточуючих, але і насправді прискорювати процеси старіння. Злість, невдоволення – це ті чинники, які руйнують і нашу ауру, і нашу красу.

Чистота тіла розуміється більш глибинно, ніж може здатися на перший погляд. Медицина переконливо довела, що організм, який періодично очищається від шлаків, оновлюється і починає функціонувати з новими силами. Органи можуть працювати в правильному режимі, нормалізується обмін речовин. Це, до речі, дуже важливо для підтримки стрункості.

Результатом очищення організму стає і відсутність висячого животика, і поліпшення стану волосся, нігтів і шкіри. Це цілком зрозуміло: організму не доводиться боротися з негативом і зайвими речовинами, тому він направляє сили на здійснення позитивних процесів.

103495867_5239983_starost26

2. Фізична активність

Це набагато важливіше, ніж здається. Так, ми знаємо, що рух рятує від застою: і морального, і фізичного. Але ми собі навіть не уявляємо, наскільки чудодійні процеси, які може забезпечити рух. Це підтверджує, наскільки важливо зрозуміти правила молодості.

Для здоров’я та краси зовсім не обов’язково займатися фітнесом в спортзалі. Це може бути просто щоденна тривала ходьба, активний відпочинок на вихідних, або регулярний якісний секс.

Секс взагалі здатний творити чудеса. Приголомшливий висновок зробили дослідники, що вивчали вплив сексу на організм. Якщо знаходити час на секс кожен день протягом півроку, організм здатний омолодитися на 5-7 років. Тобто, зовні людина виглядатиме на стільки років молодшою за свій реальний вік. Дійсно, чудодійний засіб. А правила молодості не такі вже й складні.

3. Вага в межах норми

Значна зміна ваги для організму є серйозним стресом. Для того, щоб з ним впоратися, доводиться віддавати зайві сили, енергію. А краще її зберегти для іншого. Про це говорять правила молодості.

Зміна ваги супроводжується процесами в організмі, які призводять до послаблення нервової системи, ослаблення всього організму, погіршення стану шкіри. При зміні ваги шкіра або розтягується, або скорочується. Причому не тільки на животі, або стегнах. Шкіра є одним цілим. І якщо цей процес настає, то і на шкірі він позначається комплексно: на обличчі в тому числі. З’являються розтяжки, або зморшки.

Тому важливо підтримувати вагу на постійному рівні. Допустимими вважаються сезонні коливання ваги до двох-трьох кілограмів.

Якщо ви маєте зайву вагу, то прийміть для себе раз і назавжди рішення: або один раз схуднути і підтримувати вагу постійною, або не мучити себе систематичними дієтами, повертаючись до початкової ваги. Тільки в цьому випадку ви зможете зберегти здоров’я і красу.