chrome firefox opera safari iexplorer

ГогольFest проходитиме по вікендах

29 листопада 2015 о 16:20

Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST 2016 проводитиметься у форматі вікендів у вересні наступного року. Про це в театрі «Дах» на зустрічі з арт-кураторами, чиновниками і дипломатами повідомив керівник ГОГОЛЬFEST Влад Троїцький.

«Наш досвід роботи на ВДНГ показав, що якщо фестиваль проводиться не в центрі міста, то ефективно працювати в вікенди – п'ятницю, суботу та неділю, – пояснив він. – Таким чином фестиваль охопить чотири вікенди, тобто 12 днів. А будні дні між цими презентаційними днями будуть «робочою зоною» – у ці дні відбуватимуться воркшопи, майстеркласи, це буде внутрішня резиденція для професіоналів».

ГОГОЛЬFEST 2016 проводитиметься на базі «Арт заводу Платформа» – масштабного креативного простору, розташованого на Лівому березі Києва.

Джерело: cultprostir.ua
Розділи: Новини культури

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути