chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві пройде 7-й Гогольfest

08 вересня 2014 о 10:53

11 вересня у столиці відбудеться відкриття мультидисциплінарного фестивалю «Гогольfest».

7-й фестиваль сучасного мистецтва триватиме до 20 вересня, повідомляють організатори.

Відкриття фесту відбудеться о 19.00 за участю Orkestronika (Франція), театру-кабаре Che y Moche (Іспанія), фрік-кабаре Dakh Dаughters Band, перфомансиста Тамар Рабан (Ізраїль), Музичного Конструкторського Бюро (Мішуков, Кабанов, Борисов), fashion art, 100 танцюристів, десятків музикантів та ЖИВІ ДУШІ.

У рамках фестивалю працюватимуть кілька музикальних сцен, театральна, кіно, фен-арт сцена, пройде також гогольмаркет. Увазі глядачів представлять фуд-арт, екопрограму, освітню програму та покажуть низку перфомансів.

Також на території фестивалю ГогольFest відбудеться відкритий театральний день. Кожен охочий зможе зіграти на основній театральній сцені фестивалю.

«21 вересня, у день закриття, з 12-00 до 18-00 кожен бажаючий має можливість представити свою виставу або перформанс у театральному просторі фестивалю. Для участі необхідно заповнити анкету», — повідомляють організатори.

Вхід на територію фестивалю у будні дні до 18.00 — вільний. Після 18.00 вартість входу – 30 гривень. На вихідних – 30 гривень, у день відкриття — 50 гривень.

Вхідний квиток дає можливість відвідати всю територію фестивалю і безкоштовні заходи.

Пенсіонери, інваліди та діти до 14 років мають право безкоштовного проходу на територію фестивалю у всі дні, крім Дня відкриття.

Фестиваль пройде за адресою: метро «Видубичі», вулиця Інженерна, 7в.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути