chrome firefox opera safari iexplorer

Молоді українські композитори зможуть повчитися у європейців

21 грудня 2015 о 10:00

Розпочався прийом заявок на участь у V Міжнародних майстер класах нової музики COURSE, які пройдуть у Львові з 13 по 20 березня 2016 року.

Майстер-класи проводяться для молодих композиторів віком до 35 років. Їх мета – активізувати українське музичне середовище і допомогти молодим композиторам налагодити контакти із закордонними колегами.

Протягом тижня з учасниками працюватимуть відомі композитори. В рамках майстер-класів кожен зможе презентувати власну творчість, отримати консультації від музикантів Ensemble Nostri Temporis, а також підготуватися до презентації власної музики. COURSE проходитимуть у форматі публічних та індивідуальних занять з європейськими композиторами, серед яких Ельжбєта Сікора, Йорґ Біркенкьоттер та Клаус Ланґ.

Міжнародні майстер-класи COURSE були започатковані 2012 року. За час існування її учасниками стали 33 молоді композитори з Німеччини, Латвії, Польщі, Греції, України, Казахстану та інших країн.

Джерело: cultprostir.ua
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути