chrome firefox opera safari iexplorer

Киянам доведеться більше платити за тепло

25 січня 2016 о 20:04

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, планує підвищити тарифи на теплову енергію для Київенерго. Про це свідчить відповідний проект постанови комісії, опублікований на офіційному сайті відомства.

Тарифи на теплову енергію для потреб населення хочуть встановити на рівні 594,03 грн/Гкал (без ПДВ. Зараз діють тарифи на теплову енергію для населення на рівні — від 531,10 грн/Гкал.

Окрім того, тариф на виробництво теплової енергії становитиме 508,08 грн/Гкал; тариф на транспортування теплової енергії — 82,84 грн/Гкал; тариф на постачання теплової енергії — 3,11 грн/Гкал.

Зазначимо, що за період з 7 грудня 2015 року до 6 січня 2016 року на сайті столичного контакт-центру 1551 були зареєстровані 1617 скарг через незадовільну температуру обігріву.

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути