chrome firefox opera safari iexplorer

Українські розробники створили соціальну арт-мережу

01 лютого 2016 о 08:00

Українські розробники створили соціальну арт-мережу під назвою One Day Auction.

Додаток ODA поєднує в собі функції Instagram та світові платформи з продажу мистецтва онлайн – Paddle8, ArtNet, Artsy, Saatchi Online. Окрім цього, приєднатися до соціальної арт-мережі можуть всі, кому цікаве мистецтво. В ній можна ставити «лайки», коментувати твори, купувати і продавати, знаходити інформацію про художників, ознайомитися з асортиментом галерей, аукціонних домів та приватних дилерів з Україні. Організатори обіцяють, що за півроку буде доступний контент з усього світу.

На ODA можна придбати роботи за ціною від 50 доларів до 10 тисяч доларів. Окрім творів мистецтва, тут з’являтимуться такі лоти, як раритетні автомобілі та колекції вин.

«Одна з наших переваг – ми проводимо одноденний аукціон, тоді як інші існуючі майданчики з продажу предметів мистецтва здійснюють тижневі і більш тривалі онлайн-торги. Крім того, завдяки тому, що додаток ODA припускає розміщення контенту з усього світу (галереї, аукціонні будинки, дилери), який оновлюється щодня, це ще й найбільший освітній майданчик», — розповіла Cultprostir CEO ODA Ольга Нікітова.

Додаток є безкоштовним і доступний для усіх видів мобільних платформ, включаючи Web.

Джерело: cultprostir.ua
Розділи: Новини культури

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути