chrome firefox opera safari iexplorer

Українські зірки просять не купувати паперові квитки на концерт

15 квітня 2016 о 17:02

У Києві відбулась акція на захист навколишнього середовища під назвою «Ми проти паперових квитків». У ній взяли участь відомі вітчизняні музиканти, які закликали використовувати електронні квитки, щоб зберегти природу.

До акції приєднались Onuka, Артем Пивоваров, Луна, Monatik, учасник проекту Cepasa Павло Ленченко, фронтмен гурту O.Torvald Женя Галіч, репер ЯрмаК, лідер The Maneken Євген Філатов, соліст гурту «Скрябін» Женя Толочний і учасник шоу «Голос Країни-6» Костянтин Дмитрієв.

«Я вважаю, що сьогодні можна повністю переходити на електронний формат, а також потрібно садити більше дерев. Адже ми люди, ми повинні дарувати життя, а не забирати його», – сказавДмитро Монатік.

В рамках еко-акції «Ми проти паперових квитків» артисти висадили алею з каштанів в Оболонському парку.

Організатором акції виступив сервіс з продажу квитків Concert.ua. Один з його власників Дмитро Феліксов говорить, що такі заходи тепер будуть проводитись щовесни.

Джерело: cultprostir.ua
Розділи: Довкілля

10 травня

Інші дати
Ігор Толмачов
1962 –  фізик, організатор і координатор Євромайданівського та волонтерського руху у Харкові, учасник самооборони, громадський активіст. Загинув від вибуху 22 лютого 2015 року під час ходи, присвяченої річниці акцій Євромайдану проти проведення в Харкові з’їзду депутатів всіх рівнів.
 
Розгорнути
Народився Леонід Бакштаєв
(1934, с. Добринь, Білорусія - 1995) - актор театру і кіно, викладач Київського ДІТМ ім. І. К. Карпенка-Карого. Грав у Київському академічному російському драматичному театрі ім. Лесі Українки. Ролі у фільмах "Незабутнє", "Бумбараш", "Ати-бати, йшли солдати", "Білий птах з чорною ознакою", "Вбити "Шакала".
"Актор - це доля. В людини має бути те, що не можна пояснити словами: можливо, якась особлива енергія, харизма, дух. Це або є, або немає" (Наталя Сумська)
Розгорнути