chrome firefox opera safari iexplorer

Експерт розповів про ціни на літній відпочинок у Карпатах

22 травня 2016 о 14:30

Тиждень у Карпатах обійдеться в середньому у 5 тис. грн. Літо в Карпатах стало модним ще торік. Про це розповіла менеджер туристичної компанії «Світлана тур» Анна Костиря.

«Автобусний тур на 7 днів з проживанням та дворазовим харчуванням, екскурсіями в Карпатах коштуватиме від 4800 грнивень на людину. Але є й економніші варіанти. Зокрема, приватні коттеджі у Яремче та Микуличині. Там номер у готелі коштуватиме в середньому 350-400 гривень за добу. У Львові хостели коштують від 100 гривень з людини, готелі – від 250 гривень», – говорить Анна Костиря.

Найбільшою популярністю серед любителів відпочити в Карпатах користується Буковель. Окрім оплати за проживання та паркування власного авто, в Буковелі треба буде оплатити додаткові сервіси.

«Орендувати велосипед для велопрогулянки коштує- 110 гривень на 3 години. Кінні прогулянки обійдуться від 250 гривень на годину. Крім того, можна порибалити. Додатково можна винаянти гіда для походу на гори Говерла, Хомяк, Піп Іван, до озер Несамовите та Синевир, а також на солоні озера Солотвино», – говорить Костиря.

Нагадаємо, порівняно з минулим роком, ціни на готелі в Україні зросли на 10-15%.

Джерело: gazeta.ua
Розділи: Туристичні новини

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути