chrome firefox opera safari iexplorer

Тарифи на воду віднині нараховують по-новому

06 травня 2016 о 16:42

Набрав чинності порядок формування тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), затверджений постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

«Порядок формування тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), затверджений постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 10.03.2016 №303, 6 травня офіційно оприлюднений в „Офіційному віснику України“ за №33, ст. 1318. Цей Порядок набрав чинності з дня його офіційного опублікування», — йдеться у повідомленні.

Зазначений Порядок визначає механізм формування тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) для ліцензіатів НКРЕКП з централізованого водопостачання та водовідведення, а також встановлює для них єдиний і неупереджений підхід до розрахунку цих тарифів.

Слід зазначити, що саме при формуванні тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) включаються витрати на проведення робіт з періодичної повірки, обслуговування і ремонту квартирних засобів обліку холодної води для мешканців багатоквартирного житлового фонду, у тому числі на їх демонтаж, транспортування та монтаж після повірки, а також витрати на формування обмінного фонду засобів обліку холодної води.

Це дасть можливість мешканцям багатоповерхівок, при встановлених тарифах, робити повірку та ремонт лічильників холодної води без додаткової плати, повідомляє Урядовий портал.

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути