chrome firefox opera safari iexplorer

Україна — Польща: де дивитися матч 21 червня

21 червня 2016 о 15:53

Збірна України сьогодні, 21 червня, проведе свій заключний матч на чемпіонаті Європи. У рамках третього туру групового етапу українці зіграють проти Польщі, повідомляє DT.UA. 

Після поразок від Німеччини і Північної Ірландії збірна України вже втратила всі шанси на вихід в плей-офф, а тому з поляками буде грати тільки за свою честь.

До того ж цей матч стане останнім біля керма збірної для Михайла Фоменка. Тренер попросив своїх підопічних виграти, щоб закінчити свою роботу в національній команді на мажорній ноті.

Польщі в цьому матчі також бажано перемагати, так як Північна Ірландія має шанси обійти поляків і залишити їх на третьому місці, а значить, і поставити під сумнів потрапляння в плей-офф.

Нічия або поразка влаштує поляків, якщо північноірландці не зможуть виграти в Німеччині.

Україна і Польща один з одним зустрічалися 7 разів: 3 перемоги на рахунку української збірної, 2 — у поляків, і ще 2 матчі завершилися внічию.

До речі, свій перший матч біля керма збірної України Фоменко провів саме проти поляків і виграв його з рахунком 3:1.

Головний тренер української збірної пообіцяв, що в стартовому складі на матч проти Польщі відбудуться деякі зміни, але на 100 відсотків змінювати склад Фоменко не буде.

А Тарас Степаненко підкреслив, що будь-який результат, окрім перемоги, буде для української збірної катастрофою.

Україна — Польща

Вівторок, 21 червня, Марсель, «Велодром», 19.00

Пряма трансляція — ТРК «Україна»

Арбітр — Свен Моен (Норвегія)

Орієнтовні склади: Україна: Бойко, Бутко, Кучер, Ракицький, Шевчук, Степаненко, Ротань, Коваленко, Ярмоленко, Коноплянка, Зозуля

Польща: Боруц, Капустка, Глік, Паздан, Енджейчик, Криховяк, Йодловєц, Блащиковскі, Пешко, Мілік, Левандовські

Нагадаємо, букмекери фаворитом матчу вважають збірну Польщі. Коефіцієнт на перемогу команди Адама Навалки — 2,06, на нічийний результат — 3,35, а на тріумф українців — 4,20.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути