chrome firefox opera safari iexplorer

Інтереси якої загадкової країни представляє наш парламент?

13 липня 2016 о 10:41

Сьогодні у Верховній Раді, фактично, передостанній день роботи парламенту у пленарному режимі перед майже двомісячною перервою.

Я не беру до уваги той факт, що завтра буде проголосована Постанова ВР про те, що сесія формально не закривається. Зрозуміло, що депутатів у сесійній залі до 6 вересня все одно не буде, і лише на День незалежності відбудеться традиційне урочисте засідання.

Так от, які ж доленосні питання стоять сьогодні першими у порядку денному пленарного засідання? Це постанови про премії для молоді, низка постанов про рекомендації парламентських слухань і особливо важливе питання — про перейменування села Падалки на село Біологічне в Полтавському районі Полтавської області!

Одним словом, як пишуть одноразові політологи й політтехнологи влади, нарешті в країні настала економічна, політична та соціальна стабільність, коли найвищий законодавчий орган може дозволити собі розглядати подібні «надважливі» питання.

Отож, парламент у нас теоретично є, він теоретично навіть працює. Але інтереси якої країни він представляє та інтереси якого народу він захищає — залишається загадкою!

Микола Томенко, лідер Громадського руху «Рідна країна»

Розділи: Політика

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути