chrome firefox opera safari iexplorer

Коли буде розкрита найбільша політична таємниця України?

29 вересня 2016 о 14:08

Заява народного депутата О. Єднака про вихід з парламентської коаліції актуалізувала ключове політичне питання, яке «зависло» в повітрі останні 5 місяців: хто сьогодні керує Україною?

Я не буду обговорювати власне рішення народного депутата, але мені цікаво: як можна вийти з того, чого де-факто не існує?!

Адже, як відомо, усі звернення політиків, експертів, журналістів до Голови Верховної Ради з проханням показати цей таємничий список членів нової коаліції, яка керує Україною (оскільки ми живемо в парламентсько-президентській республіці, де саме парламентська коаліція формує склад Кабміну та несе спільну відповідальність за діяльність виконавчої влади) досі залишились не почутими.

Отож, формально сьогодні ще один депутат виходить з «таємничої організації», до якої невідомо хто входить…

Може, дійсно, вже настав час побачити список членів тої коаліції, яка сформувала уряд і несе відповідальність за все, що відбувається в Україні, для того, щоб потім запитати у цих депутатів: що вони зробили або чого не зробили?!

Тому вкотре звертаюся до української влади і парламенту з вимогою оприлюднити список народних депутатів-членів цієї засекреченої парламентської коаліції, щоб нарешті розкрити найбільшу політичну таємницю України!

Микола Томенко, лідер Громадського руху «Рідна країна» 

Розділи: Політика

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути