chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні матч відбору на ЧС-2018: Туреччина-Україна

06 жовтня 2016 о 17:03

Сьогодні, 6 жовтня, у турецькому місті Конья відбудеться матч кваліфікації ЧС-2018 між збірними Туреччини та України.

У першому турі всі поєдинки групи завершилися з рахунком 1:1, що свідчить про рівні шанси для всіх учасників, пише DT.UA.

Наставник збірної України Андрій Шевченко зізнався, що команду влаштує ще одна нічия, враховуючи, що Туреччина буде грати перед своїми вболівальниками. В іншому залишається багато питань. Одне з них — чи знайдеться повноцінна заміна Ярославу Ракицькому в центрі захисту. Крім того, далеко не в кращих кондиціях знаходиться Євген Коноплянка, який поки не потрапляє в основний склад «Шальке». Тим не менш, Шевченко може дати можливість екс-зірці «Дніпра» показати себе у складі національної дружини.

В строю і повній бойовій готовності знаходиться вінгер «Динамо» Андрій Ярмоленко — саме його назвав головною загрозою наставник турків Фатіх Терім. При цьому Шевченко відзначив досвід самого Теріма, який ще тренував легенду українського футболу в «Мілані».

Варто відзначити, що Туреччина буде грати без своєї головної зірки — півзахисник «Барселони» Арда Туран не отримав виклик, так як в останніх матчах за національну команду зіграв явно нижче своїх можливостей.

Туреччина — Україна 

Четвер, 6 жовтня, Конья, стадіон «Конья Башакшехир», 21:45

Пряма трансляція — ТРК «Україна» і «Футбол 1»

Арбітр — Мануель Грефе (Німеччина)

Орієнтовні склади Туреччина: Волкан Бабаджан, Кейбаши, Топал, Азіз, Езбайракли, Туфан, Йокушлу, Айхан, Мор, Чалханоглу, Тосун

Україна: П'ятов, Бутко, Хачеріді, Ордець, Соболь, Степаненко, Рибалка, Ротань, Ярмоленко, Коноплянка, Кравець

Нагадаємо, букмекери вважають українців аутсайдерами цього матчу. На перемогу підопічних Андрія Шевченка можна поставити з коефіцієнтом 3,65, тоді як на успіх господарів поля — 2,26. Коефіцієнт 3,10 аналітики дають на те, що протистояння завершиться внічию.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути