chrome firefox opera safari iexplorer

Футболістка прокоментує по телебаченню матч жіночої збірної України

15 вересня 2017 о 17:19

15 вересня о 18:45 на стадіоні «Арена Львів» відбудеться матч відбору до Кубка світу 2019 серед національних жіночих збірних команд з футболу Україна — Хорватія.

Пряму трансляцію поєдинку покаже телеканал «Футбол 2» відповідно до стандартів Ліги Європи, повідомляє Gazeta.ua.

«Жіночий футбол зараз користується все більшим інтересом. У світі вже налічується близько 25 мільйонів професійних футболісток. Він входить до числа Олімпійських видів спорту. ФІФА та УЄФА регулярно проводять Кубки світу та Європи, а також Лігу чемпіонів за участю жіночих футбольних клубів.

У Федерації футболу України є амбітні плани, як підвищити рівень популярності жіночого футболу серед українських уболівальників. Ми підтримуємо такі ініціативи і наш обов'язок як транслятора ─ забезпечити глядачам картинку матчу високої якості. За технічними параметрами трансляція відповідатиме рівню Ліги Європи», ─ розповів директор телеканалів «Футбол 1»/"Футбол 2" Олександр Денисов.

Коментуватимуть матч Кирило Круторогов та футболістка національної збірної України Юлія Шевчук.

За результатами жеребкування збірна України опинилася у групі 4 і посперечається за путівку на мундіаль з командами Швеції, Данії, Угорщини та Хорватії. Переможці семи груп складуть компанію Франції у фінальній стадії європейської першості. Чотири найкращих володарі других місць зіграють в матчах плей-оф.

Цього року «синьо-жовті» проведуть ще одну зустріч у рамках відбору КС-2019. 24 листопада наші дівчата на виїзді зустрінуться з командою Угорщини.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути