chrome firefox opera safari iexplorer

У столичному метро змінено правила проїзду для кількох категорій громадян

01 грудня 2017 о 12:23

У Києві з п'ятниці, 1 грудня, набуло чинності рішення міськради Про затвердження міської цільової програми Турбота. Назустріч киянам на 2016 — 2018 роки, прийнятого в 2016 році, повідомила прес-служба КМДА, інформує Кореспондент.   Згідно з цим рішенням, із 1 грудня пільгові категорії громадян для безкоштовного проїзду в метро зможуть користуватися виключно карткою киянина.   Це стосується тільки дев'яти категорій громадян, яким Київрада надала таку пільгу. Зокрема, пенсіонери столиці, батьки багатодітних сімей та особи з інвалідністю (III групи), інші.

Категорії громадян з загальнодержавними пільгами, наприклад, учасники бойових дій, люди з інвалідністю (I і II груп), діти з багатодітних сімей, для безкоштовного проїзду в метро, як і раніше, повинні пред'являти оригінал посвідчення.   За відсутності картки киянина проїзд оплачується пасажиром на загальних підставах.

Джерело: expres.ua
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути