chrome firefox opera safari iexplorer

Микола Томенко розповів чому не повернеться до Верховної Ради нинішнього скликання

02 квітня 2018 о 14:28
informator.news

Микола Томенко розповів черкаським журналістам чому не збирається повертатися до Верховної Ради нинішнього скликання.

«Дійсно, рішення КС створює реальні правові передумови щодо визнання незаконним рішення про позбавлення мене депутатського мандату. Проте, ще раз звертатися до наших адміністративних (пропрезидентських) судів не має жодного сенсу. Натомість, додаємо це рішення до позову у Європейському суді з прав людини.

Навіть у разі швидкого рішення ЄСПЛ на нашу користь, Я НЕ ПОВЕРНУСЯ до складу діючої ВР, що прославилася політичною продажністю, правовим непрофесіоналізмом і бюджетною корупцією!

Рішення ЄСПЛ принципово важливе для того, щоб НІКОЛИ нинішні й майбутні порошенки, гройсмани і охендовські не мали можливості відбирати мандати у опонентів влади»,- розповів Микола Томенко.

Нагадаємо, що Конституційний Суд визнав незаконною «крадіжку мандату».

Розділи: Політика

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути