chrome firefox opera safari iexplorer

Микола Томенко продовжує залучати Черкащину до акції “Здоровим і спортивним бути модно”

01 листопада 2019 о 11:13

31 жовтня в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулася масштабна подія – свято для спортсменів, завдяки здобуткам яких український спорт невпинно рухається вперед, а у спортивному літописі нашої держави відкриваються нові яскраві сторінки.

Лідер Громадського руху “Рідна країна” Микола Томенко спільно з очільниками НОК України Сергієм Бубкою та «ДИНАМО» Віктором Коржем взяв участь у низці заходів на підтримку фізичної культури та спорту в навчальному закладі.

Присутні на заході переглянули показові виступи майбутніх фахівців Служби порятунку, після чого відбулося відкриття оновленого футбольного поля, де футболісти збірних команд співробітників ЧІПБ та працівників структурних підрозділів Черкаської міської ради зіграли товариський матч.

Відкриття метального комплексу

Особливою подією стало відкриття метального комплексу (молот, диск, ядро) на базі Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.

Микола Томенко нагороджує кращих спортсменів навчального закладу

Від “Рідної країни” в рамках акції “Здоровим і спортивним бути модно” Микола Томенко нагородив кращих спортсменів корисними подарунками та подякував очільнику інституту Олександру Тищенку за підтримку спорту та фізичної культури в навчальному закладі серед студентів.

“Безумовно, сьогодні потрібно пропагувати спорт та здоровий спосіб життя серед молоді. Університети та інститути – наші основні осередки, де є можливість залучити студентів та виховувати майбутніх спортсменів. Не забувайте, здоровим і спортивним бути модно, в тому числі й на рідній Черкащині.”

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути