chrome firefox opera safari iexplorer

Підтримайте «Рідну країну»!

17 лютого 2020 о 15:10

Політична партія «Громадський рух Миколи Томенка «Рідна країна» активно готується до участі у місцевих виборах, які мають відбутися у цьому році.

Злочинна влада, як і їхні попередники, через рекордне падіння власних рейтингів всіляко намагається не допустити до місцевих виборів політичні сили, які не «при владі» та які не спонсоруються за рахунок олігархів.

Прийнявши новий Виборчий кодекс, депутати зробили черговий крок до захоплення влади на місцях та фактично монополії на участь у виборах, піднявши суму застави для участі у місцевих виборах в сотню разів. Тепер щоб взяти участь у виборах Київського міського голови та депутатів Київської міської ради партіям необхідно буде внести заставу у розмірі понад 8,2 млн грн. Сплата таких застав у партій, що фінансуються з державного бюджету та функціонують коштами олігархів, не викличе труднощів. Решта можуть опинитися за бортом місцевих виборів, навіть не зважаючи на електоральну підтримку.

«Рідна країна» намагається змінити ситуацію. У січні 2020 року лідер партії Микола Томенко зареєстрував петицію щодо перегляду розміру застав для участі у місцевих виборах, але впевненості у тому, що влада пристане на цю пропозицію немає.

«Рідна країна» має твердий намір взяти участь у місцевих виборах, що мають відбутися восени 2020 року, тому просить небайдужих до майбутнього країни громадян підтримати нашу політичну силу не тільки своїми голосами.

Здійснити добровільний грошовий внесок на підтримку політичної партії «Громадський рух Миколи Томенка «Рідна країна» можна за наступними реквізитами:

Отримувач:

Політична партія «Громадський рух Миколи Томенка «Рідна країна»

Ідентифікаційний код 39778276

Місцезнаходження: 04114, м. Київ, вул. Вишгородська 63

р/р UA743808050000000026009542341

Банк: Public Joint Stock Company

Raiffeisen BANK AVAL

            Призначення платежу:

            Внесок на підтримку політичної партії (з обов`язковим зазначенням повного найменування, коду ЄДРПОУ та адреси місцезнаходження юридичної особи).

            Просимо звернути Вашу увагу на обмеження у здійсненні внесків на підтримку політичних партій, що передбачені статтею 15 Закону України «Про політичні партії в Україні» а також на те, що ч. 6 ст.15 Закону передбачено, що разом  з  платіжним документом на здійснення грошового внеску на  підтримку  політичної  партії  до  установи  банку  України чи відділення   зв’язку  подається  письмова  заява  про  відсутність обставин,  передбачених  частинами  першою  – третьою цієї статті, наявність  яких  є  підставою  для  відмови у прийнятті платіжного документа  на здійснення грошового внеску. Така заява подається за формою, затвердженою Національним агентством з питань запобігання  корупції.

            Без подання такої заяви платіжний документ на здійснення грошового внеску не приймається.

            Форми заяв затверджені рішенням Національного агентства з питань запобігання  корупції №7 від 02.06.2016, з яким можна ознайомитися тут:  http://zakon0.rada.gov.ua/laws/show/z0902-16.

«Громадський рух Миколи Томенка «Рідна країна» у відповідності до вимог чинного законодавства звітує про надходження та використання коштів перед Національним агентством з питань запобігання корупції, тому використання отриманих партією коштів можна проконтролювати шляхом ознайомлення зі звітами партії, що розміщуються на офіційному сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (nazk.gov.ua).

Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути