chrome firefox opera safari iexplorer

Розпочалась реєстрація на пробне ЗНО

09 січня 2016 о 16:04

Розпочинається реєстрація осіб для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні в 2016 році. Про це повідомляється на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Триватиме реєстрація до 30 січня.

Вже в квітні відбудуться пробні тести. 2 квітня – з української мови і літератури; 9 квітня – з  англійської, німецької, іспанської, французької, російської мов, біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії.

Вартість пробного ЗНО з одного предмета становить 111.00 грн.

Реєстрація для проходження пробного тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

Джерело: Твоє місто
Розділи: Новини освіти

2 травня

Інші дати
Народився Микола Вілінський
(1888, м. Голта, Херсонська область – 1956) – український композитор, педагог. Автор симфонічних сюїт, кантат, вокально-хорових обробок українських, російських і молдавських народних пісень, романсів, камерно-інструментальних творів, а також ряду теоретичних робіт і статей. Вважається засновником баладного жанру в український фортепіанній музиці.
«Микола Миколайович Вілінський був прекрасним музикантом і прекрасною людиною. На всіх його творах лежить печать справжнього таланту і всі вони показують тонкий смак і велику професійну майстерність автора.» (Борис Лятошинський)
Розгорнути
Народився Володимир Лучицький
(1877, м. Київ – 1949) - український геолог, петрограф. Велике значення мають його роботи з вивчення Українського кристалічного щита, Криму. Відкрив родовищ графітів, каолінів. Склав гідрогеологічні та геологічні карти України.
Розгорнути