chrome firefox opera safari iexplorer

Українцям покажуть високотехнологічне шоу

09 лютого 2016 о 08:00

Українські та зарубіжні музиканти і візуальні артисти покажуть шоукейс сучасного медіа-арту в супроводі музики ембієнт. Новітні можливості впливу на сприйняття людини аудіовізуальної інформації будуть продемонстровані за допомогою Full Dome 4К екрану і багатоканального звуку Surround Sound. Шоу Ambience III відбудеться 17 лютого в Аtmasfera 360 (Київський планетарій).

Організатор уявлення Андрій Савіних розповів Cultprostir: «Це шоу цікаве тим, що воно максимально розкриває потенціал медіа-арту як самостійного напрямку в сучасному мистецтві. Хоча медіа художники та саунд дизайнери давно знають про технології Full Dome і Surround Sound, ніхто в Україні не використовував їх в повну силу і не демонстрував спеціально створені під такі формати роботи».

У шоу візьмуть участь наступні медіа-артисти: Microtransfer – новий проект відомого німецького медіа-художника ALEX GRAF і українського артиста V4W.ENKO (звукове оформлення); V4W.ENKO – український медіа-артист і електронний музикант, який працює в середовищі візуального програмування MAX MSP/Jitter; ANDREY YAMKOVOY – український медіа-артист, який створює аудіовізуальні генеративні роботи на платформі VVVV і має великий досвід у створенні контенту під екран Full Dome. Звукове оформлення вечора створять SONORNOTE (ambient, electronica, Shimering Mood), DRONNY DARKO + PROTO U (dark ambient, drone, Cryo Chamber), Dronny Darko і Proto U. Також будуть продемонстровані звукова інсталяція Surround Sound від ANDREY SAVINYKH і спеціальна інтерактивна інсталяція ALGORITM ORGANISM – живий код, який генерує різні фрактальні сцени, скануючи людей, які знаходяться біля неї, і взаємодіючи з ними. Звук є наслідком тимчасових змін і перетворює їх на цікаві нерукотворні патерни.

Джерело: cultprostir.ua
Розділи: Суспільство

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути