chrome firefox opera safari iexplorer

Український продюсер планує відкрити театр мюзиклу

24 лютого 2016 о 11:30

Українці працюють над створенням мюзиклу «Донецький аеропорт», який розповідає історію про кіборгів.

«Ми плануємо зробити професійний «бродвейський» мюзикл, а для цього на сцені повинні бути задіяні не тільки професіонали, а найкращі професіонали», – каже продюсер проекту Віктор Распутний.

Распутний також розповів Cultprostir, що в головній ролі він бачить Тоню Матвієнко. «Ми попередньо спілкувалися, але остаточної домовленості ще немає через участь Тоні в національному відборі на Євробачення-2016», – повідомив продюсер. Співачка повинна зіграти в мюзиклі волонтера Наталю.

Де покажуть проект, поки невідомо. Можливо, це буде новий майданчик: Віктор Распутний поділився, що збирається відкривати в Києві новий театр мюзиклу.

Творча частина створення проекту «Донецький аеропорт», якою займається композитор Олександр Ягольник, вже майже завершена. Зараз організатори ведуть переговори з приводу фінансування мюзиклу.

Джерело: cultprostir.ua
Розділи: Новини культури

19 вересня

Інші дати
19 вересня відзначають:
  • День народження смайла.
  • Йом Кіпур.
 
Розгорнути
Народився Анатоль Вахнянин
(1841, с. Синява, Польща - 1908) - україньский композитор та педагог, автгоопери "Купало", музики до драми Т. Шевченка "Назар Стодоля". Перший голова товариства "Просвіта"
Ярій, душе. ярій, а не ридай. У білій стужі сонце України. А ти шукай - червону тінь калини, На чорних водах - тінь її шукай, де горстка нас
Розгорнути
Народився Григорій Мінх

(1836, с. Грязі, Росія - 1896) - вчений інфекціоніст та епідеміолог. Автор класичних фраз про чуму та проказу,  влив собі кров хворого на тиф, щоб довести заразність  крові хворого.

Розгорнути