chrome firefox opera safari iexplorer

Футболісти тепер тренуватимуться з гарматою

09 квітня 2011 о 10:17

Національна і молодіжна збірні України з футболу отримали у розпорядження гармату, яку використовуватимуть для подачі м’ячів під час навчально-тренувальних зборів напередодні товариських матчів та фінальних частин Євро-2012 та Євро-2011.

Презентація гармати за участю тренерського штабу збірної України відбулась 8 квітня на стадіоні НТК ім. Віктора Баннікова.

«SideKick» − революційна футбольна машина, здатна відтворювати будь-яку комбінацію швидкості, обертання і траєкторії м'яча в діапазоні від 10 до 70 метрів.

Використання «SideKick» лише протягом 30 хвилин, за рахунок багаторазової суперякісної кількості повторень, може підвищувати рівень кваліфікації польових гравців та воротарів набагато швидше, аніж це відбувається протягом тижнів чи навіть місяців звичайного навчання.

Машина дозволяє проводити інтенсивне і, головне, ефективне освоєння футболістами навичок, якими дуже складно оволодіти при застосуванні традиційних методик.

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути