chrome firefox opera safari iexplorer

Киян запрошують на наймасштабнішу виставку фіалок в Україні

18 жовтня 2016 о 13:00

19-23 жовтня 2016 року в Києві, за адресою вул. Богдана Хмельницького 15 (Національний природознавчий музей НАН України, Археологічний музей) відбудеться фестиваль фіалок та інших кімнатних рослин.

У виставці братимуть участь колекціонери і селекціонери фіалок з усіх куточків України. В рамках події будуть представлені понад 1500 сортів квітучих фіалок та інших кімнатних рослин.

Це найбільша виставка фіалок в Україні, за кількістю представлених рослин і кількості учасників, переконують організатори — Громадська організація «Київський клуб любителів геснерієвих Студія Фіалки».

Цьогорічна виставка присвячена незвичним фіалкам, які вивели українські селекціонери, під назвою «Рандеву в кафе Сент-Поль».

Протягом виставки буде працювати безкоштовний консультаційний центр, де любителі квітів зможуть отримати усю необхідну інформацію щодо посадки, догляду та захисту кімнатних рослин.

Виставка працюватиме з 10:00 до 18:00.

Вхід на виставку безкоштовний.

randevu2016

 

19 травня

Інші дати
Народився Анатолій Добровольський
(1910, с. Буки, Житомирська область – 1988), український архітектор. Один за авторів проекту планування й забудови Хрещатика і прилеглих кварталів, Московського мосту в Києві. Головний архітектор м. Києва (1950-1955).
Розгорнути
Народився Микола Євшан
(1889, с. Войнилів Івано-Франківська область – 1919) - український літературний критик, літературознавець і перекладач.
«Всякий ідеал, щоби він був корисний, щоби був дійсною силою, мусить виходити тільки з життя, мусить звертатись до життя, кінцеву ціль покласти в житті» (Микола Євшан).
Розгорнути