chrome firefox opera safari iexplorer

Національна виставка «GО!Sport–2010»

Дата події:14-16 жовтня 2010 р.
Місце події:Київ, ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна 2-Б)
Більше про подію:

14-16 жовтня 2010 року національна виставка «GO!Sport–2010» у четвертий раз збере всіх представників спортивної індустрії у столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна 2-Б). Подія надасть можливість учасникам та відвідувачам ознайомитися з новинками спортивного ринку, оцінити їх переваги, знайти ділових партнерів, поспілкуватися із колегами та дізнатися про нові тенденції галузі.

Для залучення додаткової уваги професійної аудиторії у рамках виставки планується насичена ділова програма, відбудуться конференції та семінари на актуальні спортивні теми, презентації новинок спортивної індустрії, а також друга фітнес-конвенція «GO!Sport Convention».

Дізнатися про те, як стати активним учасником «GO!Sport – 2010», докладну інформацію про виставку, програму заходів, безкоштовно отримати запрошення до події можливо на сайті: www.go-sport.com.ua

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути