chrome firefox opera safari iexplorer

Фестиваль «АртПоле 2011»

Дата події:12-16 липня 2011 р.
Місце події:с. Уніж Івано-Франківської області, Дністровській каньйон
Більше про подію:

АртПоле 2011 року пройде 12-16 липня в с. Уніж. Більш точно адреса фестивалю є така — с. Уніж Івано-Франківської області, Дністровській каньйон, що вражає своєю величчю і мальовничістю. Фестиваль АртПоле — це поле для народження й втілення творчих ідей, які з часом захоплюють сцени та галереї в різних містах і країнах. Завдяки спільній енергії АртПоле — це більше ніж подія. 

Тут поєднуються не лише музика, лендарт, перформанс, але й різні стилі й жанри цих складових, різні культурні традиції, і кожен з учасників знаходить актуальну форму сказати про вічне. Це явище створюють люди, які відчувають один одного і світ навколо. Без перебільшень — кожен з тих, хто приїжджає сюди, готовий до експерименту. 
Протягом року ми активно спостерігаємо за новими роботами, спілкуємося, впливаємо на думку один одного. І раз на рік у нас є чудова нагода зустрітися й оцінити разом створений твір.

Цього року на АртПолі творитимуть Village Kollektiv (Польща), Wild Marmalade (Австралія), Feloche (Франція), Polar Bear (Англія), Maraca (Чехія), ДахаБраха і Перкалаба (Україна) та багато інших чудових музикантів, художників, перформерів. Як завжди, окрім музичної програми фестивалю, — презентація лендарт-об’єктів, насичена програма майстерень та екскурсій. Повна програма, маршрут, умови перебування та інформація про квитки постійно доповнюватиметься на www.artpolefest.org, слідкуйте за оновленнями.

Джерело: thisisukraine.org

26 жовтня

Інші дати
Народився Дмитро Бортнянський
(1751, м. Глухів, Сумська область – 1825) - український композитор і диригент. Спільно з Березовським М.С. створив новий тип хорового концерту. Церковно-вокальний стиль Д.Бортнянського є вершиною тогочасного мистецтва.
Як славен наш Господь в Сіоні, Не може висловить язик, Великий в небесах на троні, Всесильний пан земних владик. Один Господь, один Ти славний, В сонячнім світлі й блиску зір явний! (Дмитро Бортнянський)
Розгорнути