chrome firefox opera safari iexplorer

В Києві з’являться молочні автомати

16 липня 2011 о 09:30

У Києві встановлять чеські автомати “Молокобар” з продажу свіжого непастеризованого молока, що продаватиметься по 7 грн. за літр.

Про це повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк під час відвідування смт Терезине Київської області.

“Ми плануємо встановити 5 автоматів у Білій Церкві і 30 автоматів у Києві. Перший буде встановлено у Київській обладміністрації”, – сказав голова КОДА.

Такі автомати підтримують температуру +4 градуси і розраховані на 200 або 400 літрів молока. Виробники гарантують збереження якості молока в автоматі до трьох діб.

Губернатор зазначив, що перший автомат “Молокобар” буде встановлено в столиці вже за місяць, і кожен бажаючий зможе ним скористатися – автомат розмістять на площі перед будівлею Київської облдержадміністрації.

За словами заступника директора з виробництва Товариства з додатковою відповідальністю (ТДВ) “Терезине” Олександра Пазініча, автомати з продажу молока планують встановити у супермаркетах на Київщині. Він зазначив, що зараз у смт. Терезине в будні дні в автоматі купують по 150-180 літрів молока і 200-250 літрів – у вихідні дні. Автомати встановлено близько 1,5 місяці тому.

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути