chrome firefox opera safari iexplorer

Судовий виконавець знову не зміг зайти в «Сяйво»

28 липня 2011 о 13:53

Виконавча служба Шевченківського району Києва вдруге не змогла потрапити в приміщення книжкового магазину «Сяйво» з приписом суду про звільнення приміщення.

Двері «Сяйва» виявилися закритими, пише Київ.comments.ua з посиланням на «Українські новини».

Як зазначив адвокат, що представляє інтереси книжкового магазину «Сяйво» Олег Король, 12 липня представники магазина вже намагалися потрапити всередину приміщення, проте зробити цього не змогли.

«Наступного разу вже повинно бути примусове входження в приміщення», — зазначив адвокат, виловивши при цьому припущення, що в приміщенні магазину знаходяться люди.

Як відомо, 19 липня Київський апеляційний господарський суд залишив у силі рішення Господарського суду Києва від 17 травня, тим самим підтвердивши повернення в комунальну власність Києва приміщення «Сяйва».

Київська адміністрація заявила, що планує поновити роботу книгарні «Сяйво» до кінця року.

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути