chrome firefox opera safari iexplorer

Під Києвом відкрили першу фан-зону до Євро-2012

02 серпня 2011 о 11:09

Україна активно готується до Євро-2012. Окрім стадіонів, готелів та доріг організація континентального форуму вимагає і ще одного будівництва — приймаюча сторона має облаштувати фан-зони. Першу з них вже презентували поблизу Києва.

Фан-зона, в якій серед інших планують розмістити і спонсорів УЄФА, з'явилася поблизу села Підгірці, що під Києвом, і за рік до Євро вже почала функціонувати.

Під час чемпіонату на тридцяти гектарах землі можна буде розмістити близько п'ятдесяти тисяч людей на день. Причому, буде запропоновано кілька варіантів — від апартаментів до проживання в кемпінгу.

Фан-зона у Підгірцях унікальна передусім тим, що вболівальникам буде чим зайнятися між переглядами матчів улюбленої команди — тут вже функціонує басейн, будуть тенісні корти, спортивні кафе. Організовуватимуть і екскурсії Київщиною, що, на думку організаторів, допоможе розкрити потенціал регіону, як туристичного краю.

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути