chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні укладуть рейтинг кращих фестивалів 2011 року

14 листопада 2011 о 16:27

Як видумаєте, скільки фестивалів проходить в Україні протягом року? 20? 50? 100?

У 2011 році їх відбулось понад 400 в усіх регіонах України. Деякі навіть збирали десятки тисяч відвідувачів!

Та який з фестивалів цього року був кращим? Відповідь на це питання непроста. Саме тому наприкінці року і стартує проект «TOP-Fest 2011: рейтинг фестивалів». Про це повідомили «Рідній країні» організатори проекту.

Рейтинг фестивалів «TOP-Fest» започатковано Інтернет-порталом «This is Ukraine – путівник по Україні» з метою розвитку українського фестивального руху, популяризації подієвого туризму в Україні та відзначення кращих фестивалів.

Визначення кращих фестивалів проходитиме у 6-ти номінаціях:

  • Кращий історичний фестиваль
  • Кращий музичний фестиваль
  • Кращий етнічний фестиваль,
  • Кращий смачний фестиваль
  • Кращий мистецький фестиваль
  • Кращий тематичний фестиваль

Рейтинг «TOP-Fest 2011» проводиться у два етапи.

Перший етап

До 20-го листопада відкрито відбіркове голосування на сторінці рейтингу в Facebook. Будь-хто з організаторів, учасників чи прихильників фестивалю може додати його до списку номінантів.

Другий етап

До основного етапу у кожній категорії будуть відібрані 20 фестивалів, що набрали найбільшу кількість голосів. Віддати свій голос за улюблений фестиваль можна буде за допомогою інтернет-голосування на сайті організатора  з 20 листопада до 20 грудня 2011 року.

За підсумками голосування буде обрано кращий фестиваль у кожній номінації.

За підсумками рейтингу фестивалів «TOP-Fest 2011» буде виданий календар фестивалів на наступний рік, в якому буде розміщено інформацію про його переможців та учасників, а також, зображення фесту-переможця потрапить на обкладинку місяця у новому масштабному проекті порталу «This is Ukraine» «Календар фестивалів України 2012».

Також переможці конкурсу отримають можливість безкоштовної реклами свого фестивалю на проталі «This is Ukraine».

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути