chrome firefox opera safari iexplorer

Наступного року зарплати медиків зростуть на 13%

17 листопада 2011 о 12:23

У проекті державного бюджету на 2012 рік заробітну плату лікарів планується підвищити на 13%. Про це під час брифінгу сказав міністр охорони здоров’я України Олександр Аніщенко, передає кореспондент УНН.

«На наступний рік заплановано підвищення (зарплат лікарям — Ред.) на 13%. З наступного року запроваджується матеріальна допомога на оздоровлення кожного медичного працівника в період відпустки. З цього року запроваджено доплату молодим спеціалістам, які погодилися працювати у первинній ланці (медичної допомоги – Ред.) як у селах, так і у містах. Їм виплачується надбавка в 5 мінімальних зарплат», — зазначив О.Аніщенко.

Також міністр наголосив, що МОЗ розробляє пропозиції щодо диференціації оплати праці лікарів не лише за обсягами та якістю роботи, але за місцем роботи лікарів.

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути