chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні видаватимуть всесвітньовідомі журнали

25 листопада 2011 о 19:17

Esquire вийде в першій половині, а National Geographic в другій половині року, заявила в інтерв'ю галузевому виданню МедіаБізнес гендиректор видавця журналів в Україні Sanoma Media Ukraine Юлія Стефанишина.

«З Esquire ми плануємо вийти в березні і це буде „квітневий“ номер. Ми на стадії узгодження головного редактора. На наступному тижні ми будемо знати ім'я. Зараз ми проводимо співбесіди з американськими колегами серед претендентів», — повідомила вона.

При цьому топ-мнеджер в черговий раз нагадала, що концепція української версії видання буде найбільше нагадувати британську, а не російську.

Так само генеральний директор Sanoma Media Ukraine Юлія Стефанишина стверджує, що український National Geographic буде запущено до кінця 2012 року.

За словами Стефанишиної, останнім часом журнал змінив концепцію і пише про популярну науку, і його аудиторія збігається з адресною за іншими проектами видавничого дому. Робота з підготовки видання почнеться в квітні-травні наступного року.

«Ми хотіли б випустити перший номер ще до початку 2013 нового року» — сказала пані Стефанишина.

Нагадаємо, в кінці 2010 року повідомлялося, що видавництво Sanoma Magazines Ukraine планує повернутися до питання запуску української версії журналу Esquire наприкінці 2011 — початку 2012 року.

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути