chrome firefox opera safari iexplorer

Бій Кличко-Мормек може не відбутися

05 грудня 2011 о 12:07

Команда Володимира Кличка може перенести поєдинок проти французького боксера Жана — Марка Мормека через проблеми зі здоров’ям українця.

«В історії чемпіонських боїв траплялися спонтанні скасування. Я сподіваюся, В.Кличко вийде на бій. Я сподіваюся, він швидко прийде до тями після операції і жорсткого тренувального табору», — сказав менеджер братів Бернд Бенте.

У прес-службі відзначили, що після операції буде вирішуватися питання про можливість бою з Мормеком.

Нагадаємо, В.Кличку довелося перервати тренування у Гоїнгу (Австрія) через ниркові коліки. В.Кличка доставили до найближчої великої лікарні (в Інсбруку, Австрія) на рятувальному вертольоті.

Німецькі лікарі заявляють, що лікування українського боксера може затягнутися.

Нагадаємо, бій Кличко — Мормек має пройти на футбольному стадіоні у Дюссельдорфі 10 грудня.

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути