chrome firefox opera safari iexplorer

16-18 грудня у Львові можна відпочити за півціни

07 грудня 2011 о 20:01

16-18 грудня у Львові відбудеться святкова акція «Вихідні у Львові за півціни». Туристи та мешканці міста мають можливість отримати цілий спектр послуг для відпочинку і розваг зі святковими знижками 50%.

Про це 7 грудня повідомила головний спеціаліст управління туризму Львівської міської ради Ольга Качмар.

Цього року акція проводиться втретє, і до неї долучилося 39 закладів. Це – готелі, ресторани, кнайпи, кав’ярні, туристичні компанії, а також нічні клуби, крамниці, бутіки, салони краси.

О.Качмар зазначила, що інформацію про «Вихідні у Львові за півціни» розіслано численним туроператорам в Україні, Польщі та Росії. Загалом розсилкою було охоплено 10 тис. адрес.

Зазначимо, також з 13 до 19 грудня на площі перед Палацом мистецтв у Львові відбуватиметься свято «Від Андрія до Миколая» з розвагами для дітей та дорослих, містечком кав’ярень та ярмарком.

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути