chrome firefox opera safari iexplorer

Українському Діду Морозу пишуть навіть російські і білоруські діти

14 грудня 2011 о 09:38

У центральному відділенні Укрпошти сортують написане двом Дідусям. До Миколая та Мороза з київською пропискою звертаються з Мінська, Москви і Сибіру, говориться в сюжеті ТСН.

Тут отримали вже півтисячі листів. Поштарі обіцяють все передати адресатам. Кажуть листів десь рівномірно — 50 на 50 — до Святого Миколая і до Діда Мороза.

Між тим, миколаївські першокласники вірять — святий тезка прийде не з порожніми руками і просять в старого шоколадки, карамельки і велосипед.

У сусідньому кабінеті святого Миколая знають на два роки довше. Бажають третьокласники вже у письмовій формі: великий приватний будинок, довге шовкове волосся, кохання. Завтра листи миколаївських школярів також будуть у центральному відділенні Укрпошти.

3 травня

Інші дати
Народився Микола Яковченко
(1900, м. Прилуки, Чернігівська область – 1974) - український актор театру та кіно. З 1928 року грав на сцені Київського театра імені Івана Франка. Головні ролі - Бублик, Довгоносик («Платон Кречет», «В степах України»), Пеньйонжка («Мартин Боруля»), Лящ («Останні»), Оверко («Фараони»), Распер («Ділок») та інші.
Розгорнути