chrome firefox opera safari iexplorer

Донецьк зняв ролик до Євро з рекламою аптеки та пам'ятником Леніна

01 березня 2012 о 18:08

За 100 днів до старту Євро-2012 в Донецьку презентували проморолик про місто.

Про це повідомляє «Донецк.Комментарии».

Всього підготовлено три ролики. Вони будуть показані на Міжнародній туристичній виставці в Берліні, пише видання.

Створення кожного з них обійшлося міському бюджету в 25 тисяч гривень.

«Що європейські вболівальники повинні побачити в місті сили і краси, вугілля і троянд, чим воно здивує і зачарує гостей — все це в офіційному відеоролику приймаючого міста Донецька», — йдеться у повідомленні міського управління з підготовки до чемпіонату.

Втім, автори пододавали немало відвертої реклами.

Навіть не дуже уважний глядач помітить рекламу аптеки, фінансово-промислової корпорації та пивоварні. Окрім як продактплейсментом їхню доцільність появи у ролику пояснити важко. Втім, судіть самі.

Переглянути ролик можна тут.

6 травня

Інші дати
Народився Лев Каплан
(1899, м. Могилів-Подільський - 1972) - український художник, графік реалістичного напряму. Автор числених плакатів, ілюстрацій до книжок, карикатур.
"Художник - гармонізатор суспільства, його душа, так само, як і поет, духовний провідник, людина, котра об'єднує націю." (Лариса Дем'янишина)
Розгорнути
1686 — між Росією і Річчю Посполитою було підписано угоду, названу — «Вічним миром».
Сусідні держави в черговий раз між собою ділили українські землі. Підписана угода підтверджувала умови Андрусівського перемир'я 1667 р. Він закріпив за Росією Смоленськ з околицями, Лівобережну Україну з Києвом, Запоріжжя і Сіверську землю з Черніговом і Стародубом. "Вічний мир" 1686 р. насправді був початком анексії українських територій.
«Для всіх ти мертва і смішна, Для всіх ти бідна і нещасна, Моя Україно прекрасна, Пісень і волі сторона» (Олександр Олесь)
Розгорнути