chrome firefox opera safari iexplorer

Віталій Кличко став гідом для англійсьих туристів

14 березня 2012 о 11:33

Чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Віталій Кличко взяв участь у зйомках спеціального проморолика Євро-2012, у якому виступив у ролі гіда для англійських вболівальників.

Ролик розміщено на офіційному каналі англійської футбольної асоціації. Кличко-старший розповів про українські приймаючі міста, зупинившись на кожному стадіоні у них, а також історичних пам'ятках. Боксер порадив англійцям посмакувати українськими стравами. Він розповів про вареники та горілку. Зазначивши, що після горілки відчуваєш себе драконом.

На останок, Віталій закликав англійців відвідати Україну, щоб отримати задоволення від країни та Євро-2012. «Хочу запевнити, що кожен, хто приїде до України, отримає задоволення від краси країни, гостинності людей. І звісно від ігор. Хто ж буде чемпіоном Європи? Побачимо! Ласкаво просимо до України на Євро-2012!», — підсумував свою розповідь боксер.

 

Джерело: ТСН
Розділи: Туристичні новини

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути